De Groene Stilte logo

Wellness en verblijf
aan de bosrand

In een groene oase ontspannen in het prachtige buitengebied van Ommen

Welkom op
De Groene Stilte

Voor een ontspannen verblijf met of zonder wellness kunt u terecht bij De Groene Stilte.

Zowel in de avond als ochtend hoort u de vele verschillende vogels zingen. Op een steenworp afstand vind je de mooiste wandelroutes die door het Varsenerveld (De Woest) lopen, een eeuwenoudnatuurgebied dat o.a.bestaat uit natte heide, een overblijfsel van een zeer groot veengebied. U wandelt door velden, bossen, heide en langs  verschillende vennetjes. Dit fantastische stuk natuur heeft verschillende bewoners die u regelmatig kunt ontmoeten, denk aan reeën, raven, de das, de koekoek en vele verschillende vogels.

Een leuk weetje is dat een van deze wandelroutes in 2006 gekozen is tot de mooiste plek van Overijssel  in het NCRV programma: “De verkiezing van de mooiste plek van Nederland”.

Omgeving Ommen
2 luxe suites
privé tuin
luxe wellness

Een luxe manier van recreëren, ontspannen en energie opdoen

2 luxe suites

De Groene Stilte heeft 2 luxe suites, per suite is er een privé tuin met een weids uitzicht over het veld omzoomd met bomen. Tijdens uw verblijf kunt u kiezen voor de suite met tuin en natuurbeleving of voor de suite met luxe wellness voorziening om uzelf extra te verwennen.

Omgeving

De Groene Stilte vind je in Varsen, een buurtschap in de gemeente Ommen. De stad Ommen ligt op 3 km afstand en is een prachtige oude Hanzestad met een rijke geschiedenis, de rivier de Regge mondt er uit in de Vecht en het heeft schitterende natuurgebieden rondom, ten zuiden liggen de Lemelerberg en de Archemerberg. Ommen heeft een bruisend centrum met oergezellige terrasjes, restaurants en zelfs een eigen stadsbierbrouwerij.

De Groene Stilte is bedoeld om uzelf  een luxe manier van recreëren te gunnen, te ontspannen, aandacht te besteden aan goede zorg voor uzelf, energie op te doen en uzelf te laven aan de prachtige natuur.

Het verblijf in De Groene Stilte wordt ook gekoppeld aan de verschillende trainingen en retraites die
worden gegeven via het zusterbedrijf, Yoga2all & Self Balance.